sobota 14. června 2014

Naše miminko Micinka










Tak máme nového malého nalezenečka......Je to holčička a dali jsme jí jméno Micinka. Je celá skoro černá s jemným mourováním a pod krčkem má bílý náhrdelník. Taky jsme se nasmáli tomu, že pod bříškém má bílé bikiny.....:-) I když je okolo ní moře práce, tak nám to vynahrazuje svou něžností. Je slaďoučká.......:-)

3 komentáře:

  1. Ahoj Mileno - vy se máte - také bych brala kotě.....ale synova přítelkyně je na kočky alergická a tak stačí kocour Max. Má přístup jenom do obýváku a ložnice a když se dostane na chodbu, hned stírám....stejně to nepomáhá, máme alergeny třeba na sobě.....tak se budu těšit na zprávičky a fotografie od vás. ahoj a hezký večer. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, to je hezký černoušek :-)))
    Naše se taky jmenuje Micinka:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzi, to je mi líto, že máte v rodině takové patálie...Já jsem alergik na kdeco, ale naštěstí na kočičky ne! To by mě asi zabilo, nedokážu si bez nich představit život. :-( Aspoň, že toho Maxíka můžeš mít....
    Ajko děkuji moc za pochvalu, je fakt rozkošná, to víš, je to malé kočičí miminko....:-) Jsem z ní úplně naměkko....Dokrmuju ji z flaštičky kočičím mlíkem a to je pohled.....drží si pacičkama flašku jako malé děťátko...:-)
    Vždycky u nás doma byla nějaká Micka, ale mourinky. Teď jsme udělali změnu. Mourka je Fionka, tak černoušek je Micka a hotovo.

    OdpovědětVymazat